Петко Иванов

"Препоръчвам индивидуалното обучение по английски език в тази езикова школа, тъй като се съобразяват с конкретните нужди на учащия се, настоящето му ниво, позволявайки му да напредва бързо и лесно. Оказа се, че изучаването на английски език индивидуално е в пъти по-ефикасно за мен, а и цените са повече от достъпни. Препоръчвам с две ръце!"

курс по бизнес английски език, ниво B2

Мисия

Езикова школа KURS.bg предлага курсове по английски, немски, френски, испански, италиански и руски език за студенти и работещи хора. Всички обучения се водят от висококвалифицирани преподаватели с опит в преподаването. Езиковите курсове провеждани при нас са в малки групи, което позволява индивидуално отношение към всеки един курсист спрямо неговото развитие и постижения. Обученията се провеждат през делнични дни или през уикенда (сутрин, през деня или вечер) в зависимост от желанието Ви и възможността Ви за посещение на занятията.

 

 

Защо да учим чужд език?

Ето няколко причини - стимулиране на мозъка, достъп до повече информация и нови култури, нови социални контакти, увереност при пътувания, възможност за по-добро кариерно развитие. Освен това е забавно и не е скъпо.

Езиковите курсове се провеждат в учебна зала с удобно местоположение, намираща се в Студентски град, София. За всички посетители е предвиден безплатен паркинг, а за тези, които използват градски транспорт, има множество варианти - автобуси 94, 280, 294, маршрутки 5, 27, 32.

Ние ще Ви пологнем да развиете и усъвършенствате Вашите възможности за общуване на чужд език!