Петко Иванов

"Препоръчвам индивидуалното обучение по английски език в тази езикова школа, тъй като се съобразяват с конкретните нужди на учащия се, настоящето му ниво, позволявайки му да напредва бързо и лесно. Оказа се, че изучаването на английски език индивидуално е в пъти по-ефикасно за мен, а и цените са повече от достъпни. Препоръчвам с две ръце!"

курс по бизнес английски език, ниво B2

Най-често задавани въпроси за езиковото обучение

Записване за езиков курс можете да извършите чрез нашата ЗАЯВКА ЗА КУРС или през формата за контакт. Записването може да се извърши също и на място в нашия Централен Офис, както и на посочените телефони.

Бързо и лесно можете да определите своето езиково ниво с нашия онлайн тест. Необходимо е само да попълните своето име, имейл, телефонен номер, както и информация за желаното от Вас обучение. До един работен ден резултатът от теста ще бъде изпратен на посочения имейл.

За да осигурим качество и да запазим фокуса върху всеки един курсист, нашите групи включват между 4 и 8 курсисти.

KURS.BG организира сутрешни, дневни и вечерни занятия както в делнични дни, така и през уикенда. За да изберете най-удобното за Вас време за обучение разгледайте графиците или се свържете с нас.

Таксата за обучение можете да заплатите на място в нашия Централен Офис, както и по банков път.

Продължителността зависи от избрания вид курс, формата на обучение, както и от неговата  интензивност. В зависимост от тези неща, индивидуален или групов курс за едно ниво по Европейската езикова рамка продължава между 1 и 3 месеца. За повече информация можете да се свържете с нас. 

За да обезпечим високото качество на нашите обучения, ние използваме учебните материали на най-авторитетните световни издателства:

  • Английски език: Oxford University Press, Cambridge University Press, Pearson Longman, Macmillan, Express Publishing.
  • Немски език: Klett, Langenscheidt, Hueber.
  • Италиански език: Edilingua, Loescher Editore, Edizioni Guerra.
  • Френски език: CLE International.
  • Испански език: Edelsa, Difusion, SGEL.

Да. Езиков център KURS.BG предлага на своите курсисти възможност да се обучават в индивидуална форма, предлагайки най-удобното за тях време за провеждане на часовете.

Да. Нашата онлайн платформа предоставя отлична възможност да се обучавате онлайн, където и да се намирате.

Обученията се провеждат на място в нашите 3 филиала „Орлов мост“ , ул.“Раковски“ и „Студентски град“, както и от всяка една точка на света, ако изберете да се обучавате онлайн.

В края на курса, всеки курсист полага финален изпит. Издържалите успешно изпита получават сертификат, съдържащ оценки по 4-те компонента на Европейската езикова рамка: четене, писане, слушане и говорене.

Да. Езиков Център KURS.BG предлага богата гама от корпоративни езикови програми за обучение на Вашите служители. За повече информация вижте тук.