• За записвания: 0894348521
  • E-mail: office @ kurs.bg

За нас

учебна зала софия студентски градЕзикова школа Kurs.BG предлага курсове по английски, немски, френски, испански и руски език за всички възрасти - деца, студенти и работещи. Всички обучения се водят от висококвалифицирани преподаватели с опит в преподаването. Езиковите курсове провеждани при нас са в малки групи, което позволява индивидуално отношение към всеки един курсист спрямо неговото развитие и постижения. Обученията се провеждат през деня, вечер или през уикенда в зависимост от желанието ви.

Защо да учим чужд език? Ето няколко причини - стимулиране на мозъка, достъп до повече информация и нови култури, нови социални контакти, увереност при пътувания, възможност за по-добро кариерно развитие. И освен това е забавно и не е скъпо.

Езиковите курсове се провеждат в модерна учебна зала, с удобно местоположение, намираща се в Студентски град, София. За всички посетители е предвиден безплатен паркинг, а за тези, които ще ни посетят с градския транспорт множество варианти - автобуси 94, 280, 294, маршрутки 5, 27, 32.

Развийте и усъвършенствайте вашите възможности за общуване на чужд език с нас!