• За записвания: 0894348521
  • E-mail: office @ kurs.bg

Отстъпки за езикови курсове в Kurs.BG

отстъпки курсовеНие вярваме в успешното сътрудничество. Поради това предлагаме няколко вида отстъпки, от които могат да се възползвате за различните курсове – английски, немски, френски и испански език. Ето ги и тях:

10% отстъпка „Доведи приятел“ – препоръчайте езиковите ни курсове на ваши познати, колеги и приятели. Когато някой от тях се запише на обучение при нас, вие ще получите 10% отстъпка от цената на следващия записан курс от вас.

10% отстъпка „Следващо ниво“ – след като завършите дадено ниво на езиков курс, ви предоставяме 10% отстъпка от цената на следващото ниво. Правим това, за да бъде още по-атрактивно за вас да усъвършенствате езиковите си умения.

10% отстъпка „20 часа индивидуално обучение“ – запишете се за индивидуален езиков курс за поне 20 учебни часа и ще получите 10% отстъпка от общата сума на желания брой часове.

– 10% за притежателите на „ISIC“ студентска карта – всеки курсист, представил карта „ISIC“, може да се възползалзва от 10% отстъпка от цените за езиково обучение, обявени на сайта.

Всички предлагани отстъпки в учебна школа Kurs.BG могат да бъдат използвани единично или в комбинация. Учете с нас!

2 Коментари за “Отстъпки за езикови курсове в Kurs.BG”

written by Дончо Георгиев On 13 октомври 2014 Отговор

Здравейте, доколкото разбирам, ако доведа приятел и се запиша на две нива за даден езиков курс ще мога да се възползвам от 20% отстъпка от таксата за единия? Ако е така, офертата е много добра и ще се възползвам.

written by Kurs.BG On 13 октомври 2014 Отговор

Здравейте Дончо! Да, правилно сте разбрали – при тези условия ще получите 20% отстъпка от цената на второто ниво на курса по чужд език, който сте избрали. Очакваме Ви!

Вашият коментар