• За записвания: 0894348521
  • E-mail: office @ kurs.bg

Индивидуално обучение по английски в София, Студентски град

индивидуално обучение английски езикИндивидуалното обучение по английски език позволява бърз напредък, по-кратък период и повече внимание, а и възможността курсът да се провежда в удобно за вас време и продължителност – през деня, вечер или уикенда.

Индивидуалните уроци по английски език в езикова школа Kurs.BG се явяват един вид интензивен курс, след който при успешно издържан изпит ще получите сертификат, удостоверяващ знанията Ви.

Индивидуалните курсове по английски език в София са най-добрият избор за ефективно изучаване на езика спрямо личното Ви темпо и свободно време. Друго предимство е, че можете да се съсредоточите само върху граматика, разговор или специализирана лексика.

Свържете се с нас още сега, за да обсъдим възможностите за частни уроци, съобразени с възможностите и целите Ви!

3 Коментари за “Индивидуално обучение по английски в София, Студентски град”

written by Соня Димитрова On 24 юни 2015 Отговор

Здравейте, искам да изкажа удоволетворението си от индивидуалния курс по английски език за ниво B1, което получих от преподавател на езиковия център Kurs.bg. Любезни и усмихнати професионалисти, продължавайте в същия дух с уроците по английски! Успех!

written by Петко Иванов On 12 юли 2016 Отговор

Препоръчвам индивидуалното обучение по английски език в тази учебна школа, тъй като се съобразяват с конкретните нужди на учащия се, настоящето му ниво, позволявайки му да напредва бързо и лесно. Оказа се, че изучаването на английски език с личен учител е в пъти по-ефикасно, а и цените са повече от достъпни! Офисът на Орлов мост е много приятен и предразполагащ към учене. Препоръчвам с две ръце!

written by Ирина Димитрова On 8 ноември 2016 Отговор

Започнах нова работа и трябваше максимално бързо да подобря нивото си на английски език. Свързах се с консултантите на този езиков център и те ми обясниха, че най-добрият вариант е индивидуалното обучение. Реших да пробвам и съм изключително доволен! Препоръчвам го на всички, които искат бързи резултати за кратко време!

Вашият коментар